«

Iskanje

Sistem Color-Mix:

v trenutku do idealne barve

Mešalna naprava Harbil HA/450/20
Mešalna naprava Harbil HA/450/20

V podjetju Sikkens Wood Coatings imamo najsodobnejši mešalni sistem v Evropi. Z našo inteligentno tehnologijo sistema Color-Mix dosegamo najboljše rezultate barv. To med drugim omogoča naš Harbil HA/450/20. Vse sisteme izdelkov, lake in lazure Sikkens Wood Coatings na vodni osnovi lahko niansiramo z najsodobnejšo tehnologijo mešalnih naprav. Vrhunska kakovost v najkrajšem času.

Velika raznolikost barv

Z našo barvno kolekcijo »Joinery Color Classics« in s kolekcijama Cetol® in Rubbol® vam predstavljamo neobičajno široko paleto zelo aktualnih barv.

 

Poleg tega sistem Color-Mix na osnovi svojega širokega prostranstva za barve ponuja skoraj neskončno število možnosti. Na osnovi svojega širokega prostranstva za barve sistem Color-Mix ponuja nenavadno široko ponudbo barvnih odtenkov.

 

Poleg tega moderni sistem Color-Mix zajema vse mednarodne kolekcije barvnih odtenkov na tržišču.

 

Tehnologija sistema Color-Mix ustreza predpisom VOC za leto 2010 – in s tem izpolnjuje najstrožje okoljske standarde. Naprava je enostavna za uporabo in njen dizajn sledi najnovejšim ergonomskim zahtevam.

 

Najboljše pa je:
če imate svojo lastno napravo za mešanje barv, lahko od nas prejmete vse najnujneše posodobitve. Tako boste vedno posodobljeni.

Barvne paste Acomix

Posebne paste za niansiranje za uporabo izdelkov na vodni osnovi.

 

Dobavljivi so sledeči barvni odtenki:
wB1, wB3, wG1, wO3, wR1, wR2, wR5, wTR, wTY, wV1, wV2, wW1, wY1, wY2, wY3, wZ1 in wJW, wJR, wJY, wJZ

 

Velikost posode:
1 l