«

Iskanje

Wellnes z razgledom

Sikkens Wood Coatings

 

Tradicija in strokovnost, inovativnost in kakovost, storitve in partnerstvo – to so vrednote, ki so nam omogočile, da smo postali vodilna znamka na tržišču premazov za lesene površine na prostem. Naš uspeh temelji na strasti do lesa in na prizadevanju, da bi našli najboljši premaz.

 

Znamka Sikkens Wood Coatings obstaja od leta 1792. V tem času smo pridobili veliko izkušenj in povečali strokovnost. Ponosni smo na svojo tradicijo, kakovost izdelkov in zadovoljstvo naših strank, ki so nam omogočili, da smo postali vodilni na tržišču.

Uspehi preteklosti pa ne zapirajo našega pogleda v prihodnost. Ravno nasprotno – jasno vidimo izzive in smo razvili ideje in vizije, da jih bomo obvladali.

 

Vrhunska skrb za stranke

 

V podjetju Sikkens Wood Coatings je skrb za stranke pomebna stvar in od tega imajo korist naše stranke – vsak dan. Ne prizadevamo si le za prvorazredno storitev, temveč tudi za to, da se iz sodelovanja s strankami razvije partnerski odnos, ki uresničuje zahteve prihodnosti. Prepričani smo: skupaj smo uspešnejši!

 

Zagotoviti kakovost – pospeševanje inovacij

 

Zahteve po visokokakovostnih izdelkih se vedno znova spreminjajo. V ekonomiji in ekologiji veljajo nova merila. Poleg izboljšanja izdelka in kompleksnosti postopka je pomembno tudi izpolnjevanje visokih okoljskih standardov. Proizvajalci in obdelovalci potrebujejo trajnostne, inovativne rešitve, da bodo lahko tudi v prihodnje ustvarjali rast. To ponujamo mi in od tega imate korist vi. Naša strast do lesa nam pomaga, da ne ohranjamo le tradicionalnih vrednot, temveč le-te inovativno razvijamo naprej. Lepo je, da smo skupaj na tej poti.