«

Iskanje

Ime, ki je znano po celem svetu: AkzoNobel

AkzoNobel je vodilni proizvajalec barv, lakov in posebnih kemikalij na svetu. Podjetjem in uporabnikom po celem svetu dobavljamo inovativne izdelke in zagnano delamo na razvoju trajnostnih rešitev za naše stranke. Glavni sedež imamo v Amsterdamu, na Nizozemskem, in na področju trajnostnega razvoja smo na prvem mestu. Naših 50.000 zaposlenih v več kot 80 državah se zavzema za vrhunske dosežke in stremimo za tem, da smo zvesti svojemu geslu »Tomorrow’s Answers Today™,« da jutrišnje odgovore damo že danes.

 

Naše izdelke lahko najdete povsod, od olimpijskih stadionov na Kitajskem do pristaniških mostov v Sidneyu in verjetno celo v vaši lastni hiši. 44 % našega prihodka dosežemo na rastočih tržiščih kot sta jugovzhodna Azija in Amerika.

 

Pri tem nenehno izmenjujemo informacije z našimi strankami, da preverimo ozadje naših zahtev in se neprestano izboljšujemo. Poleg visokih standardov kakovosti in varnosti skrbimo tudi za trajnostno ravnanje, z učinkovito rabo surovin in energije varujemo okolje. www.akzonobel.com